Reptielen huren

Bij Firstchoicereptiles is het mogelijk om reptielen te huren voor een kinderfeestje, voorlichting, fotoshoot of video-opnamen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij u op school de kinderen kennis te laten maken met reptielen, dit omdat er steeds meer kinderen maar ook volwassene geïnteresseerd in deze dieren raken.
Vanwege de toenemende interesse is het belangrijk dat kinderen van jongs af aan een goede voorlichting krijgen over het verzorgen en houden van reptielen.
Wij zien in de praktijk dat dit nog heel vaak fout gaat en dat gaat dan ten kosten van het dier.
Wij geven de kinderen een leerzame, leuke en professionele voorlichting waarbij ze de reptielen ook echt mogen vasthouden, waarbij wij gebruik maken van een PowerPoint presentatie.

Is uw kind gek op reptielen en wilt u een keer iets anders op een kinderfeestje? Wij komen ook langs op kinderfeestjes en geven een leuke een leerzame voorlichting, ook hierbij is het hanteren van verschillende reptielen mogelijk.

Ook kunt u bij ons één of meer reptielen huren voor bijv. een fotoshoot of filmopname. In het verleden hebben wij mogen meewerken aan de opnames voor een videoclip en de fotoshoot voor de reclame van een nieuw drankje in Nederland.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier hier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@firstchoicereptiles.nl

Bekijk hier ons project van KFC met Fab Morvan